31-годишна жена, обявена за издирване на 1 януари, е била открита

...
31-годишна жена, обявена за издирване на 1 януари, е била открита
Коментари Харесай

Обявена за издирване млада жена бе открита убита във Варна

31-годишна жена, оповестена за търсене на 1 януари, е била открита убита във Варна, оповестиха пред Dir.bg окръжният прокурор на морския град Красимир Конов.
Още по темата

На 7 януари майката на младата жена подала сигнал в полицията, че щерка й е в неопределеност от първия ден на новата година. След голям брой оперативно- издирвателни мероприятия за определяне местонахождението на варненката са събрани задоволително данни, че изчезналата е станала жертва на закононарушение.

Вчера криминалистите са задържали 39-годишния й другар, а през днешния ден тялото на варненката е намерено във вилен парцел в местността " Евксиноград ". Той е благосъстоятелност на арестувания за убийството мъж, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Трупът на 31-годишната жертва е открит в добре замаскирана остаряла септична яма, имитираща горичка.

 Снимка: Bulphoto

В момента се правят дейни следствени дейности, а регионът е отцепен. 

Окръжният прокурор на Варна добави, че на мъжа e повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране. Той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор, с оглед довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение.

 Снимка: Bulphoto

Работата по доказване и документиране на закононарушението продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура във Варна.

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР